feature-img2

OA Fönster och Fasad Entreprenad AB

Välkommen till OA Fönster och Fasad Entreprenad AB! Vi specialiserar oss på fönster, fasader och målning. Vill du ge dina fönster nytt liv, eller behöver ditt hem målas om? Då är vi alltid bara ett samtal bort! Hos oss jobbar en grupp hantverkare som har relevanta certifikat och full koll på vad som behövs för att kunna ge dig bästa möjliga slutresultat.

Vi skräddarsyr våra tjänster och inleder alltid arbetsprocessen med ett kostnadsfritt platsbesök hos dig, då vi tar oss en titt på omständigheterna för att därefter kunna ge dig en så detaljerad offert som möjligt. I samband med detta kan du självklart ställa frågor och få mer information om hur arbetet kommer gå till. Vi vänder oss till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, privatpersoner och företag. Så oavsett vilken typ av kundgrupp du representerar kan du ta kontakt med oss idag för att boka ditt hembesök med oss på OA Fönster och Fasad Entreprenad AB!

Vi lämnar garanti

Vi på OA Fönster och Fasad Entreprenad AB är också ett kundmedvetet företag som värnar om trygghet för samtliga personer som anlitar oss. Detta gör vi bland annat genom att alltid lämna garanti på jobben vi utför. Vi är helt enkelt så säkra på våra branschledande metoder och vår personals kompetens, att om något problem skulle uppstå så åtgärdar vi det utan kostnad. Detta innebär att du helt enkelt kan känna dig lugn genom hela processen när du anlitar oss, från platsbesöket då du kan ställa frågor och få information, via arbetet i sig då vi ger dig regelbundna uppdateringar, till efter vi är klara med kontrollbesiktningen då garantin träder i kraft och du kan höra av dig om du har några funderingar. Ta kontakt med oss direkt för att påbörja processen!

feature-img

Hela Stockholm som arbetsplats

Vi på OA Fönster och Fasad Entreprenad AB erbjuder våra tjänster i Stockholmsområdet. Du behöver inte bo i en viss del av staden för att kunna anlita oss, utan vi finns tillgängliga i hela Stockholmsregionen. Tveka därför inte på att ta kontakt med oss så ska vi se till att du får den hjälp du är ute efter. Vi strävar alltid efter att ha så korta svarstider som möjligt och nås både via telefon och kontaktformuläret.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify