Hur kan vi hjälpa dig?

Vi kan hjälpa dig på flera olika sätt när det kommer till dina fönster och din fasad. De tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

services_icon1

Renovering av fönster

Börjar dina fönster se gamla och slitna ut? Skyddar de inte bra mot kylan på vintern? Då kan det vara värt att göra en fönsterrenovering. Med vår hjälp får dina fönster nytt liv och ser ut som nya igen. Är det viktigt för dig att bevara originalutseendet i så stor utsträckning som möjligt kan vi självklart se till att detta görs.

services_icon1

Arbeten med träfasader

Vill du renovera eller underhålla din träfasad? Detta kan vi ta hand om! Vi har omfattande erfarenhet inom arbete med trädfasader och kan bistå med allt från renovering och byte av plåtar, till nymålning och ommålning. Är du osäker på vad fasaden är i behov av kan du kontakta oss direkt för rådgivning.

services_icon1.png

Fönsterbyte

Är ditt fönster skadat eller behöver bytas ut av någon anledning? Då är också detta något vi kan hjälpa dig med. Vi ersätter på snabbast möjliga sätt ditt gamla fönster med ett nytt sådant. I samband med detta kan vi berätta mer om vilka olika typer av fönster du kan välja samt vilka fördelar dessa har.

services_icon1

Målning

Fönster är inte det enda som vi jobbar med. Vi kan nämligen även hjälpa dig med målning. Detta gäller både målning av fönster, samt invändig målning av olika typer av fastigheter. Samtliga av våra målare är båda utbildade och certifierade, tveka inte på att höra av dig till oss om du behöver hjälp med detta!